Verder kijken. Meer bereiken en het Coronavirus

Verder kijken

Dagelijks bouwen wij aan een financieel gezonde toekomst voor iedereen in Nederland. Onze kernwaarden passen daar bij: Luisteren – Begrijpen – Oplossen – Bouwen.

Van Es en het Coronavirus

Als u door de gevolgen van het Coronavirus te maken heeft met verlies aan inkomsten, kunt u ons vragen om verder uitstel van betaling of bijvoorbeeld om een aantal betalingstermijnen over te slaan. Neem in ieder geval contact met ons op! Wij denken met u mee.

Heeft u verder vragen of hulp nodig bij uw betalingsproblemen? Neem contact met ons op dan kunnen we samen op zoek naar een oplossing.

Door in een zo vroeg mogelijk stadium in contact te komen met mensen die moeite hebben met betalen, zijn wij in staat om samen met hen te zoeken naar passende oplossingen. Omdat iedere situatie anders, is staat alles bij ons in het teken van persoonlijk contact.

Hierdoor zijn we steeds beter in staat om oplopende schulden te voorkomen. Dat is niet alleen goed voor mensen met schulden, maar ook voor onze opdrachtgevers. Wij kijken verder; door onze intensieve contacten met andere partijen in de schuldenketen, zoals schuldhulpverleners, woningcorporaties en (ambulante) GGZ instellingen, zijn wij in staat om mensen die het nodig hebben te begeleiden richting hulp op maat.

Op deze manier bereiken wij meer als het gaat om het terugdringen van de schuldenproblematiek.