Incassobureau Eindhoven

Bent u op zoek naar een incassobureau in Eindhoven? Het team van Van Es Gerechtsdeurwaarders & Incasseerders helpt u graag bij het incasseren van uw vorderingen.

DAADKRACHTIG EN DOELGERICHT

Onze doelstelling is er op gericht een zo adequate vorm van incassering van achterstallige betalingen te realiseren. Hiervoor gebruiken we alle inzetbare middelen die ons, binnen de wet- en regelgeving waaraan we als gerechtsdeurwaarderskantoor gebonden zijn, ter beschikking staan.

NO CURE, NO PAY INCASSO

Achterstallige betalingen  tot € 450,- kunnen worden ondergebracht bij de ‘Nationale Incassolijn’, voor dergelijke zaken wordt éénmalig een administratieve vergoeding in rekening gebracht pér zaak. Er komen géén extra kosten achteraf, u weet gelijk waar u aan toe bent!

TAL VAN TEVREDEN KLANTEN

Van Es Gerechtsdeurwaarders & Incasseerders werkt voor een groot aantal gerenommeerde organisaties uit vrijwel alle branches, dienstverlenende  organisaties en overheidsinstanties. Onze klantenkring verschilt van kleine organisaties tot grote organisaties op de financiële markt. Tal van advocaten- en notariskantoren maken gebruik van onze juridische diensten.

Ontdek onze werkwijze >

OVER EINDHOVEN

Van Es Gerechtsdeurwaarders & Incasseerders  verleent haar diensten op landelijk niveau en dus ook in Brabant! Menig onderneming heeft al naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze diensten en expertises. Of het nu gaat om de ondernemer op de ‘High Tech Campus’ of een grote dienstverlener in de financiële sector, de weg naar ons kantoor weten ze te vinden!

INCASSOBUREAU EINDHOVEN  INSCHAKELEN?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts via 088 – 28 22 040 of mail naar sales@vanes.nl