Incassobureau Den Haag

Bent u op zoek naar een incassobureau in Den Haag? Het team van Van Es Gerechtsdeurwaarders & Incasseerders helpt u gaarne bij het incasseren van uw vorderingen.

DAADKRACHTIG EN DOELGERICHT

Onze handelingen zijn er op gericht een zo adequate vorm van incassering van achterstallige vorderingen te realiseren. Hierbij maken wij  gebruik van alle mogelijke middelen die ons, binnen de wet- en regelgeving waaraan we als gerechtsdeurwaarderskantoor gebonden zijn, ter beschikking staan.

NO CURE, NO PAY INCASSO DEN HAAG EN OMSTREKEN

Vorderingen tot € 450,- kunnen worden ondergebracht bij de ‘Nationale Incassolijn’, voor dergelijke zaken wordt één keer een administratieve vergoeding in rekening gebracht pér zaak. Er komen géén extra kosten achteraf bij, u weet gelijk waar u aan toe bent!

TAL VAN TEVREDEN KLANTEN

Van Es Gerechtsdeurwaarders & Incasseerders werkt voor verschillende gerenommeerde organisaties  uit vrijwel alle branches, dienstverlenende  organisaties en overheidsinstanties. Onze klantenkring varieert van het kleine autoschadebedrijf om de hoek tot grote bedrijven op de financiële markt. Tal van advocaten- en notariskantoren maken gebruik van onze diensten.

Ontdek onze werkwijze >

 

OVER DEN HAAG

Van Es Gerechtsdeurwaarders & Incasseerders  verstrekt haar diensten op landelijk niveau en dus ook in onze Hofstad! Menig Haagse  onderneming heeft al naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze diensten en expertises. Of het nu gaat om het kleine advocatenkantoor of een grote dienstverlener in de vastgoedsector, de weg naar ons kantoor weten ze te vinden!

INCASSOBUREAU DEN HAAG  INSCHAKELEN?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts via 088 – 28 22 070 of mail naar sales@vanes.nl